Alles voor een compleet verzorgd totaal Event!

Tenten

Tenten zijn er in verschillende soorten en maten, u vind ons assortiment op onze site. Wij leveren Aluhallen, pagodetenten en stretchtenten.

Wij zijn een bedrijf dat gaat voor 100% score en gaan voor een persoonlijke benadering met een vast contactpersoon. Een locatiebezoek om de verschillende mogelijkheden te bekijken en bespreken is daardoor ook zeker een vrijblijvende mogelijkheid.

De tenten die we verhuren worden ingezet voor bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals maar ook opslag om voor bij uw bedrijf een tijdelijke opslag te creëren.

Wij staan voor service, kwaliteit en zoals onze slogan zegt: gaan we altijd voor de glimlach

Stroomvoorziening

Aggregaat huren Amsterdam

Wij voorzien kleine tot middelgrote evenementen, professioneel licht en geluid en horeca van een complete stroomvoorziening. Dit wordt uitgevoerd voor particulieren, organisaties en bedrijven. Maar ook bouwgerelateerde bedrijven maken gebruik van onze aggregaten en diensten.

Daarnaast horen netovernames en tijdelijke stroomvoorzieningen tot onze werkzaamheden.

Wanneer een aggregaat dag en nacht zal gaan draaien verzorgen wij het bijvullen van de brandstof. Ook zijn wij te bereiken buiten de openingstijden en tijdens de weekenden. Tevens beschikken we over eigen transport om aggregaten en materialen op locatie te bezorgen.

Groene aggregaat huren op HVO Biodiesel

Groene aggregaten of milieuvriendelijke aggregaten vormen een duurzaam alternatief voor de gewone diesel aggregaten. Bent u op zoek naar een aggregaat die brandstof bespaart en een veel lagere CO2-uitstoot heeft dan de gewone aggregaat? Huur dan een groene aggregaat op biodiesel. Zo draagt u uw steentje bij aan een beter milieu.

Biodiesel en andere biobrandstoffen zijn een milieuvriendelijker alternatief voor fossiele brandstoffen zoals olie. Ze zorgen voor minder uitstoot van schadelijke broeikasgassen, waaronder CO2.

Biodiesel wordt geproduceerd uit gewassen zoals bijvoorbeeld bermgras, houtpulp, plantaardig- en dierlijk vet. Het idee hierachter is dat er een kringloop ontstaat en je dus klimaatneutraal rijdt. Immers, van de CO2 die bij verbranding in de atmosfeer komt, groeien de gewassen waarvan naderhand weer nieuwe biobrandstof wordt

Verdeelkasten en kabels

Wij beschikken over een ruim assortiment in kabels, zowel krachtstroom als 230 volt. De bijbehorende verdeelkasten kunnen we ook in verschillende amperages leveren.

Graag maken we samen een stroomplan, om uw event een goede basis te geven.

Hekwerk

Dranghekken nodig, opzethekken of bouwhekken (met of zonder zeil, desgewenst met uw logo)? Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van tijdelijk hekwerk op alle mogelijke locaties in geheel Nederland. Veiligheid staat bij ons uiteraard voorop.

We denken graag met u mee met de juiste oplossing voor uw specifieke wensen en eisen. Vanaf ons depot in Amsterdam kunnen wij snel en flexibel alle soorten hekken en toebehoren leveren vanuit onze ruime voorraad. Waar en wanneer u wilt! Uiteraard kunnen wij ook het transport voor u verzorgen. Meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.