Directeur

Marcel Ruyken

Mijn naam is Marcel, ik ben 14 jaar geleden samen met Jouke aan een avontuur begonnen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een hecht team en veel vaste klanten.

Wij zijn actief in de evenementen branche voor zowel de particuliere en zakelijke markt. Waar wij als team onze voldoening uithalen is het aankomen op een leeg terrein en dan achterom kijken als we wegrijden en er een compleet event is ontstaan. Wij zijn een totaalleverancier, u heeft 1 gesprekspartner die alles van A tot Z voor u regelt.

Logistiek

Jouke Scharrenborg

Goede dag ik ben jouke ( opa ) ik ben 64 jaar en daardoor ook de oudste bij joma.ik heb joma zien groeien van een tweemans bedrijf naar een mooi en gezond bedrijf waar we met zijn tienen trots op kunnen zijn.

We begonnen met springkussens en wat tentjes en zijn nu zo groot geworden.

Zelf doe ik veel logistieke werkzaamheden en daarnaast eigenlijk alles waarbij ik nodig ben.

Kantoor/planning

Rick Bloothoofd

Ik ben Rick en ik ben 39 jaar. Ik werk sinds 1 april 2019 bij Joma Verhuur. Mijn taak binnen het bedrijf is het aansturen van het team en het coördineren van de werkzaamheden op locatie. Ik regel de planning op kantoor en uiteraard zorg ik ervoor dat onze loods op orde blijft. De stap die ik heb genomen om bij Joma Verhuur te gaan werken is de beste ooit. Het is een top team!

Opbouw medewerker

Kevin Houweling

Mijn naam is Kevin . En mijn leeftijd is 27 . Ik werk nu 13 jaar bij jomaverhuur   . Wat maakt jomaverhuur zo leuk ! Elke dag is anders . We komen op veel mooie plekken . We bouwen super leuke en mooie evenementen . En het belangrijkste we hebben het onderling super leuk / gezellig met elkaar .

Opbouw medewerker

Ricardo van Schaik

Ik ben Ricardo en ik ben 22 jaar. Ik werk nu 4 jaar bij Joma Verhuur. Toen ik hier kwam werken ging er een wereld voor mijn open en ik zou nu niets anders meer willen doen dan tenten bouwen met mijn collega’s. Joma Verhuur is mijn leven kun je wel zeggen.

Opbouw medewerker

Jeffrey Sengers

Mijn naam is Jeffrey! Werk nu 3 jaar met dit geweldige team en het is nogsteeds elke dag even leuk en gezellig. Ik heb geen specefieke taak in het bedrijf, ik mag van alles doen maar het leukste blijft toch een mooie aluhal bouwen. Hopelijk nog veel mooie jaren in dit bedrijf!

Chauffeur/ opbouw medewerker

Quincy Diderich

Ik ben Quincy, 27 jaar.

Werk nu bijna 5 jaar bij Joma Verhuur. Wat ( ons) bedrijf zo mooi maakt is dat we het met een heel hecht team altijd weer voor elkaar krijgen, geen uitdaging te groot! Geen lach te weinig want altijd hebben wij het erg naar ons zin.

Wat het werk zo leuk maakt is de afwisseling de uitdaging maar toch vooral het resultaat en een tevreden klant.! Binnen het bedrijf heb ik geen vasten taken, maar mijn passie ligt toch bij het bouwen van een mooie grote tent. En tot slot waar ik niet genoeg van krijg is het team wat een gezellige club! Stuk voor stuk toppers.

Schoonmaakster van tenten en horecameterialen

Rilana Scharrenborg

Hoi, mijn naam is Rilana en ik ben 44 jaar.

Ik heb Joma Verhuur vanaf het begin zien groeien tot het prachtige bedrijf wat het nu is. Inmiddels ben ik zelf ook al een aantal jaar werkzaam voor Joma Verhuur waar ik mede verantwoordelijk ben voor het schoonmaken van de tenten en het horeca assortiment.

De slogan van Joma Verhuur luidt: U glimlacht, wij stralen! Ik ben trots daar steentje aan bij te dragen.

Ook een Joma lid worden?

Stuur ons je cv, we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.