Warning: Use of undefined constant premium_slider_trans - assumed 'premium_slider_trans' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/jomaverhuur.nl/httpdocs/wp-content/plugins/premium-slider/admin.php on line 871
Over ons - Joma Verhuur
020-4972304

Over ons

Welkom bij Joma Verhuur

Jomaverhuur is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren breed heeft ontwikkeld in de verhuurbranche. Wij zijn toegankelijk voor iedereen, zo hebben we gemeenten, bedrijven en particulieren als klanten.

Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van partyverhuur en materialen die u nodig heeft bij het organiseren van een evenement. Onze slogan luidt ‘U glimlacht, wij stralen. De proberen we bij elke opdracht te bereiken door ons flexibel op te stellen en hoog serviceniveau te hanteren.

Wij voeren een breed assortiment met scherpe prijzen, al onze materialen voldoen aan de benodigde eisen. Zo zijn onze springkussens en tenten voorzien van veiligheidscertificaten, welke vaak nodig zijn voor vergunningsaanvragen

Ons team bestaat uit 4 fulltime en een aantal parttime medewerkers.

Jomaverhuur beschikt  over meerdere voertuigen waar onze materialen mee bij u op locatie gebracht kunnen worden, ook bestaat er de mogelijkheid deze materialen te komen afhalen.

 

Voor de volgende regio’s berekenen we de volgende tarieven:

Zwanenburg Gratis levering.

Badhoevedorp, Halfweg, Hoofddorp, Nieuw Vennep:   10 euro exclusief btw

Bloemendaal/ Haarlem/ Aerdenhout/ Santpoort/ Heemstede/ Bentveld/ Overveen/ Velserbroek/ Spaarndam/ Zandvoort/ Driehuis/ Bennebroek/ Bloemendaal aan Zee/ Hillegom, IJmuiden:  15,00 euro excl. btw.

Amsterdam/ Amstelveen: 35,00 euro excl. btw

Voor locaties of bestemmingen die niet vermeld staan kunt u de bezorgkosten telefonisch aanvragen.

 

Wij zijn u graag van dienst en zullen onze zorg en kennis daarbij overdragen om u Feest te laten slagen!!

Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jomaverhuur


Gemakkelijk online uw offerte aanvragen. Klik hier.