Biertafels huren Amsterdam

U kunt online uw biertafels huren in Amsterdam, wij zorgen ervoor dat u plaats kunt nemen aan de bekende lange tafels of u staand van een heerlijk glaasje bier kunt genieten. Wilt u er tijdens uw evenement voor zorgen dat een ieder een plaatsje kan vinden, of vind u het vooral van belang dat er enige gelegenheid tot zitten is? U kunt daarvoor gebruik maken van de biertafels, we verhuren ze in Amsterdam en omstreken. Uiteraard kunt u rekenen op een degelijke kwaliteit en zorgen wij ervoor dat we de biertafels netjes bij u afleveren en ze na afloop gewoon weer komen ophalen.

Biertafels huren Amsterdam

Biertafels en andere horeca-artikelen

U kunt uw biertafels huren in Amsterdam en daarnaast gebruik maken van de overige horeca-artikelen die er beschikbaar zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van koffie en thee of een biertap? We kunnen zorgen voor de koelapparatuur en voor het glaswerk, naast bijvoorbeeld het servies en bestek. U kunt uw biertafels huren en daarnaast gebruik maken van een BBQ of kook- en bakapparatuur, zodat u binnen uw horeca alle kanten op kunt. Uiteraard denken we graag met u mee over wat u nodig heeft en hoe we u het best van dienst kunnen zijn.

 

Stevige biertafels huren in Amsterdam

We verhuren stevige biertafels in Amsterdam, waar een grote groep mensen aan kan plaatsnemen. Gaat het om mannen die het biertje wel lusten, of wilt u ervoor zorgen dat de oudere doelgroep even kan gaan zitten? U kunt online biertafels huren die geschikt zijn voor de diverse doelgroepen, waardoor u de tafels breed in kunt zetten. Wilt u meer weten over de biertafel die u kunt huren of de tarieven waar u op dient te rekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we horen graag van u.