Catering

Jomaverhuur is een totaalpartner op het gebied van uw event of bedrijfsfeest.

Doordat we de materialen uit eigen voorraad halen en de complete catering op ons kunnen nemen heeft u 1 gesprekspartner, hierdoor zorgen we dat de lijnen kort blijven en we snel kunnen schakelen. Door een locatie bezoek in te plannen met 1 van onze medewerkers kunnen we snel tot een complete offerte komen, dit scheelt u veel tijd. Wij nemen de organisatie van uw event graag zoveel mogelijk uit handen en verwerken hierin uw wensen met een vleugje van ons!

Vele bedrijven gingen u voor, van bedrijfs bbq tot een relatie event. Door de vaste contacten met bijvoorbeeld foodtrucks kunnen we vanuit 1 en dezelfde gedachte uw event laten slagen.

Onze bedieningsmedewerkers verzorgen uw gast van een drankje en een snack, terwijl onze koks de lunch, bbq of diner aan het voorbereiden zijn.

We bieden verschillende pakketten aan en tevens stellen we pakketten samen op basis van uw wensen.

Buffetten

Buffetten kunnen we voor uw leveren in verschillende vormen, van een tappas buffet tot een oer Hollands buffet.

Graag gaan we hierover in overleg om samen met u een passend buffet samen te stellen.

Borrel

Heeft u iets te vieren? Wij maken met onze borrel arrangementen er graag een succes van.

Wij serveren de drankjes aan uw gasten en voorzien ze van een hapje tussendoor. Koude hapjes, warme snacks of een samengesteld pakket van beide hapjes.

Barbecue

Wij hebben alles wat er nodig is om uw BBQ tot een feest te maken. Wij verzorgen de BBQ van A tot Z voor u. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om van welke gelegenheid er een geslaagd event van te maken.

De BBQ arrangementen zijn er in standaard pakketten, of zijn volledig samen te stellen naar eigen keuze. Het kan zich voordoen dat er bijvoorbeeld door de samenstelling van uw gezelschap geen varkensvlees geserveerd kan worden, wij zullen ons pakket en bereiding hierop aanpassen.

De pakketten zijn inclusief BBQ, kok en alle materialen die nodig zijn om het buffet op te kunnen stellen.

Wij kunnen dit arrangement ook aankleden door een totaaloplossing, wij leveren uit eigen voorraad de tent, het meubilair en alle overige materialen die nodig zijn om er een top event van te maken.

Lunch

Wilt u met 200 personen tegelijk lunchen op uw bedrijventerrein?  Wij plaatsen een tent, welke we volledig inrichten een aankleden naar bijvoorbeeld te kleuren van jullie huisstijl.

Nieuwsgierig geworden? Nodig 1 van onze medewerkers uit en dan kijken ze graag met u mee wat de mogelijkheden zijn bij u op locatie.

Uiteraard zijn ook kleinere lunches mogelijk.

Vraag direct meer informatie aan via onderstaand formulier!