Warning: Use of undefined constant premium_slider_trans - assumed 'premium_slider_trans' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/jomaverhuur.nl/httpdocs/wp-content/plugins/premium-slider/admin.php on line 871
Biertafels huren Haarlem-Joma Verhuur
020-4972304

Biertafels huren Haarlem

Een groot aantal biertafels huren in Haarlem, bijvoorbeeld tijdens een evenement of een bijzonder feestje dat u organiseert? De biertafels zijn uitstekend geschikt voor grote mannen die graag een stevig glas bier drinken. Daarnaast kunnen ook anderen er goed aan plaatsnemen tijdens het eten of drinken. Het zijn stevige tafels met lange banken, zodat u een grote groep gasten per tafel kwijt kunt. U kunt debiertafels huren voor tal van evenementen en andere gelegenheden, ze zorgen er tijdens een feestje voor dat het zonder problemen snel gezellig wordt.

 

Biertafels met stretchhoes

U kunt de biertafels huren in Haarlem of gebruik maken van de modellen met een stretchhoes. U maakt dan wel gebruik van de bekende biertafels met de banken, er is echter sprake van een witte of een zwarte hoes die zorgt voor een mooie uitstraling van het geheel. De hoezen in het wit of zwart dragen bij aan een meer stijlvol karakter en zijn daardoor ook goed geschikt voor binnen. Uiteraard kunt u de biertafels huren op de wijze die u wenst. Op zoek naar inspiratie voor andere party verhuur artikelen of een specifieke order plaatsen? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

 

Biertafels in Haarlem

U kunt de biertafels huren in Haarlem, net als verschillende andere tafels. Denk bijvoorbeeld aan de tafels met lange banken voor kinderen. Het zijn kleinere modellen waar de kinderen prettig aan kunnen plaatsnemen. Daarnaast zijn er wijntonnen beschikbaar die goed geschikt zijn als statafel. De combinatie van de verschillende tafels zorgt ervoor dat er voor iedereen een mooie plaats beschikbaar is. U kunt online de biertafels huren. Neem contact op voor meer informatie of geef direct aan welke tafels u wenst te gebruiken, dan gaan we er direct voor u mee aan de slag.


Gemakkelijk online uw offerte aanvragen. Klik hier.